Biotine, of vitamine B7, geproduceerd door de intestinale bacteriële flora, is een voedingsstof die noodzakelijk is voor een goede glucose-transformatie. Om deze reden is het uiterst belangrijk voor mensen die worstelen met diabetes. Daarnaast speelt biotine een belangrijke rol bij de synthese van vetzuren en in de stofwisseling van leucine, dat behoort tot de groep van exogene aminozuren en ook invloed heeft op de juiste ontwikkeling van het lichaam en de conditie van de huid. Symptomen van een tekort zijn onder andere: <ul> <li> slaperigheid </li> <li> apathie </li> <li> prikkelbaarheid </li> <li> angst en depressie </li> <li> haaruitval </li> <li> gespleten nagels </li> <li> conjunctivitis </li> </ul> Vitamine B7 is te vinden in vlees (varkensvlees, rundvlees, gevogelte), eidooiers, kaas, zemelen, donkere rijst, koolzaad- en zonnebloemolie, evenals in fruit - bananen, meloenen, grapefruit, druiven en perziken. Technologische processen en thermische behandeling veroorzaken een gedeeltelijke of totale afbraak van biotine in voedingsproducten, dus het is belangrijk om...
Abrikozen zijn een uitstekende bron van vele antioxidanten, waaronder bètacaroteen en de vitamines A, C en E, evenals kalium. Antioxidanten, met name flavonoïden, helpen je lichaam te beschermen tegen oxidatieve stress, die verband houdt met veel chronische ziekten, waaronder diabetes, hartziekten en obesitas.
Abrikozen zijn een uitstekende bron van bètacaroteen, luteïne, zeaxanthine en de vitamines C en E. Bètacaroteen - dat abrikozen hun geel-oranje kleur geeft - fungeert als een voorloper van vitamine A, wat betekent dat je lichaam het kan omzetten in deze vitamine. Al deze voedingsstoffen beschermen de ogen tegen schade.
Abrikozen zijn een goede bron van oplosbare vezels, die gezonde darmbacteriën voeden en de spijsvertering kunnen verbeteren. Kalium ondersteunt zenuwsignalen, spiercontracties en de vochtbalans. Het eten van kaliumrijke voedingsmiddelen, zoals abrikozen, kan helpen bij het voorkomen van hoge bloeddruk en het risico op een beroerte verminderen.
Het product is bedoeld voor de verzorging van de huid van het gezicht en het haar. Het is een dikke, kleurloze, gelachtige vloeistof; de unieke combinatie van ingrediënten zorgt voor een uitgebreide, complementaire werking. Het irriteert de huid niet. Een 3% oplossing van hyaluronzuur in gelvorm is een actief serum dat verjongt, gladmaakt en regenererend werkt voor het gezicht, lichaam en haar. De unieke combinatie van drie soorten moleculen heeft het vermogen om diep in de huid door te dringen, waardoor de verzorging grondig en langdurig is. Ongelooflijke werking:<ul> <li>Hydrateert de huid gemiddeld met 16%</li> <li>Maakt de huid gemiddeld glad met 27%</li> <li>Verstevigt de huid gemiddeld met 5%</li> <li>Het product vermindert de lengte van rimpels gemiddeld met 5% en hun diepte gemiddeld met 4%</li></ul>De werking is dermatologisch bevestigd. <strong>Ingrediënten: </strong>gedestilleerd water 96%, hoog-moleculair hyaluronzuur 1,5%, laag-moleculair hyaluronzuur 1,5%, conserveermiddelen 1%: gluconolacton, benzoëzuur <strong>Gebruik</strong>Product voor verzorging
Baksoda - natriumbicarbonaat - heeft een brede toepassing gevonden in de geneeskunde, keuken, cosmetica en meer. Het heeft een zeer groot aantal toepassingen. Ik denk dat het het beste bekend is als toevoeging aan allerlei soorten bakwaren. Het is ook een component van veel cosmetica en schoonmaakproducten. Het wordt toegevoegd aan haarshampoos, lippenbalsem, tandpasta. In cosmetica is het vooral geschikt voor vette en acne-gevoelige huid.
<strong> Het gebruik van soda is perfect als het gaat om het neutraliseren van geuren en schoonmaken. Het middel kan moeilijke vlekken verwijderen, onaangename geuren elimineren en helpen bij het schoonmaken van de oven of magnetron. Baksoda heeft licht corrosieve eigenschappen, waardoor het vuil van verschillende oppervlakken kan verwijderen. Het kan worden gebruikt om kalkaanslag uit de waterkoker, pannen of koffiezetapparaat te verwijderen. Het werkt geweldig als poeder voor het schoonmaken van oppervlakken in de keuken en badkamer. Om onaangename geuren in de koelkast te verwijderen, hoef je alleen maar een klein bakje met soda erin te plaatsen.
Abrikozen zijn een uitstekende bron van veel antioxidanten, waaronder bètacaroteen en de vitamines A, C en E, en kalium. Antioxidanten, vooral flavonoïden, helpen als een voorloper van vitamine A, wat betekent dat uw lichaam het in deze vitamine kan omzetten. Al deze voedingsstoffen beschermen de ogen tegen schade. Abrikozen zijn een goede bron van oplosbare vezels, die gezonde darmbacteriën voeden en de gezondheid van het spijsverteringsstelsel kunnen verbeteren. Het eten van kaliumrijke voedingsmiddelen zoals abrikozen kan helpen om hoge bloeddruk te voorkomen en het risico op een beroerte te verlagen. Ze worden vaak gebruikt als een heerlijke, gezonde snack in de vorm van puree of muesli. Ze kunnen worden gebruikt als onderdeel van droge gerechten, als aanvulling op vlees of salades. U kunt ze verwerken tot een heerlijke abrikozen saus voor vlees en vervangers voor vlees zoals sojaproducten en seitan.
Abrikozen zijn een uitstekende bron van veel antioxidanten, waaronder bètacaroteen en de vitamines A, C en E, en kalium. Antioxidanten, in het bijzonder flavonoïden, helpen uw lichaam te beschermen tegen oxidatieve stress, die geassocieerd wordt met veel chronische ziekten, waaronder diabetes, hartziekten en obesitas. Abrikozen zijn een uitstekende bron, die hun gele-oranje kleur te danken hebben aan het bètacaroteen, wat fungeert als een voorloper van vitamine A, wat betekent dat uw lichaam het kan omzetten in deze vitamine. Al deze voedingsstoffen beschermen de ogen tegen schade. Abrikozen zijn ook een goede bron van oplosbare vezels, die gezonde darmbacteriën voeden en de gezondheid van het spijsverteringsstelsel kunnen verbeteren. Het eten van kaliumrijke voedingsmiddelen, zoals abrikozen, kan helpen om hoge bloeddruk te voorkomen en het risico op een beroerte te verlagen. Gedroogde abrikozen zijn een heerlijke en gezonde snack, ze worden gebruikt om compotes te maken en als ingrediënten in de...
Niet alleen zijn pistachenoten smakelijk, maar ook extreem gezond; ze worden meestal in hun schil verkocht. Ze bevatten gezonde vetten, zijn een goede bron van eiwitten, vezels en antioxidanten. Pistachenoten zijn een goede bron van vitamine B6, die onder andere invloed heeft op het humeur en de concentratie, de conditie van de bloedvaten verbetert, een sleutelrol speelt bij het verwijderen van noodzakelijke chemicaliën uit het lichaam en ontstekingen verlicht. Studies tonen aan dat ze een van de meest voedzame noten zijn. De antioxidanten bestrijden vrije radicalen, waardoor ze het verouderingsproces van cellen vertragen en de kans op verschillende ziekten verminderen. De luteïne en zeaxanthine die in de noten zitten, ondersteunen de ooggezondheid. Studies tonen aan dat ze minder calorieën bevatten dan andere noten, en hun extra voordeel is het eiwitgehalte, ongeveer 20%. Ze staan op de tweede plaats na amandelen.